• Se varan hemma hos dig
  • Snabb leverans 2-7 vardagar
  • 30 dagars fri returpolicy

Om Solmöbler

Koncept och sortiment

Solmöbler är din trädgårdsmöbel expert online. Trädgårdsmöbler, parasoll och kuddar är bara ett urval av vårt stora utbud. Sortimentet och konceptet bakom HaveMøbelHuset.dk är kvalitetsmöbler till billiga priser.

Ingen fysisk butik

Vi har ingen stor fysisk butik och därför ingen dyr hyra. Istället har vi valt att sälja vårt enorma utbud till billiga onlinepriser. Solmöbler har valt att ha mycket låga fasta kostnader för att istället kunna sälja våra produkter till rekordlåga priser som gynnar kunderna.

Leverans:

Solmöbler ansvarar för lagret av hela sortimentet, och kan leverera till hela landet inom 5 arbetsdagar.

Alla produkter under 2 meter och 20 kg. Skickas med GLS hem till dig eller till en GLS portombud enligt dina önskemål.

 

Full returrätt - utan kostnad

Just för att vi inte har någon fysisk butik har Solmöbler valt att ge extra säkerhet ifall du ångrar ditt köp:

· Packa upp och montera ihop möblerna hemma.

· Se dina köpta produkter hemma – utan att förlora din ångerrätt.

· 30 dagars full returrätt och pengarna tillbaka.

Om du ångrar ditt köp - kontakta oss då - vi hämtar varan och ger dig alla pengarna tillbaka.

OBS.- kom ihåg att spara originalförpackning vid retur.

Hållbarhet i fokus

Hos Solmöbler fokuserar vi på hållbarhet och säkerhet. Det är därför alla våra möbler i teak kommer från FLEGT-certifierade och godkända planteringar. Likaså är många av våra möbler gjorda av polystyren, även kallat nonwood, UV-skyddade, vilket ser till att solen inte kan missfärga och bleka dina trädgårdsmöbler.

Vi återvinner så mycket kartonger och förpackningar som möjligt när vi skickar med GLS. Vi gör detta för att rädda miljön. Vi hoppas att våra kunder är okej med att ta emot paket från oss i återvunnen kartong och återvunnen förpackning.

 

Kunden i fokus

Gediget affärsmannaskap, ödmjukhet och respekt för kunden ska hela tiden genomsyra relationen med våra kunder. Vägledning, råd och punktlighet är viktiga inslag i vårt dagliga liv.

Eftersom majoriteten av vår kontakt sker antingen via e-post eller telefon, är vi stolta över att alltid vara öppna och ärliga om våra produkter och priser. Vi strävar efter att alltid informera kunden om den information och hjälp som krävs.

Vår professionella kompetens och professionalism inom trädgårdsmöbler gör att vi kan hjälpa till med den absolut bästa produkten för våra kunder, från inköp till leverans i din trädgård.

 

Nyheter – varje år

Vi strävar ständigt efter att utveckla och utöka vårt sortiment, så att vi ständigt kan leverera ny design och kvalitetssäkrade möbler till våra nöjda kunder. Vår köpare reser till mässor och försöker alltid hitta nya vackra trädgårdsmöbler som Solmöblers kunder efterfrågar.

Historien bakom Solmöbler

Solmöbler är ursprungligen en dansk firma som grundades av Jesper Møller, som har mer än 20 års erfarenhet i branschen. Jesper har tidigare drivit flera fysiska trädgårdsmöbelbutiker i Danmark. Han har tidigare haft fysiska trädgårdsmöbel-butiker i Hillerød, Glostrup och Roskilde.

Nu har han valt att till 100 % fokusera enbart på onlineförsäljning och distribution.

Jespers har en lång erfarenhet där han både ansvarat för inköp, distribution och produktion av trädgårdsmöbler till Danmark. Jesper är en välkänd man inom trädgårdsmöbelbranschen, tack vare sin stora erfarenhet och stora passion inom sitt yrke.